Ügyesebb SEO? Nagyobb látogatottság? Több eredmény?

Segíts másoknak! Javasoljon Ön is hasznos SEO információt és segédeszközt! :D

.

APROgRAMOZO.NET - Programozó Vagy?

2007. december 7., péntek

OnlineMLM Ebook Ewinbooks

Elindult! A cég honlapján olvasható állítás szerint "két év készülődés után", de elindult!

Ewinbooks.com - Ebook - Online MLM

Mi köze ennek a SEO témához? Annyi, hogy egy SEO számára ez kiváló lehetőség arra, hogy a saját aloldalára optimalizáljon, azaz rámutató linkekkel elérje, hogy a google találati listában az ő oldala jelenjen meg megmutatott aloldalként.
Én ezt végre is hajtottam. Meg is jelentem ewinbooks.com/penzingyen url-lel, bár nem tudom, hogy meddig leszek ott! Ez egy érdekes kísérlet volt!

Mi itt a lényeg? Az, hogy SEO eszközök segítségével, azaz a seo ismeretek alkalmazásával meg tudjuk jeleníteni második találatként a találati listában a partnerprogram aloldalunkat. Ez azért hasznos, mert így találati listán keresztül érkező jelentkezők egy részét magunkhoz tudjuk felíratni, magunkhoz tudjuk beszervezni a többszintű partnerpogram tagjának!
Nincs ebben semmi erkölcstelen vagy etikátlan, mert ez a jelenség egyébként is megtörténne, amikor linkeket irányítanak az egyes partnerprogram résztvevők a saját partnerprogram lapjukra!

Az ewinbooks végül is egy online MLM, egy ebook MLM. Elektronikus könyvek rendszeres vásárlásával és ajánlásával lehet 5 szinten keresztül 10-10% jutalékot kapni. Az első könyv 10 dollárba kerül.
Van egy elég jó videó, az elején, ami az érdeklődés felkeltésére szolgál! Érdekes módon csak meghívóval lehet a videót megnézni, azaz fellépve egy oldalra (az MLM-ben (egy többszintű partnerprogramban résztvevő oldalára)), és ott meg kell adni az email címet, hogy egy meghívót kapjunk. (Van egy belső, az MLM admin felületen is egy ügyes meghívó kiküldő!)
Tehát ebben a meghívóban van egy egyedi link, amin keresztül meg lehet nézni a bevezető videót!

Ide kattintva lehetséges meghívót kapni: eWINbooks.com

Itt egy kis segédlet a vásárláshoz, a fizetéshez (kattints ide): ewinbooks

És itt: ewinbooks.hu

.

1 megjegyzés:

laszloberndt írta...

Úgy látom, hogy az ewinbooks.com az ewinbooks.hu oldalon keresztül is elérhető. Például itt: http://www.ewinbooks.hu/penzingyen

Twitter / HuPont.hu - Ingyen Honlap - Weboldalszerkesztő -

Csak Banner

Szuper Jó (angol nyelvű) Webtárhely


Programozó Állás

Látogatottságnövelés



SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás

SEO OKOSSÁGOK MAGYARUL