Ügyesebb SEO? Nagyobb látogatottság? Több eredmény?

Segíts másoknak! Javasoljon Ön is hasznos SEO információt és segédeszközt! :D

.

APROgRAMOZO.NET - Programozó Vagy?

2007. december 12., szerda

Otthoni Munka Csalás, Átverés

Az otthoni munka csalás a mai téma! Azt hiszem jó lenne elválasztani az igazság és a hazugság tényeit! (Mi köze ennek a SEO -hoz? A végén kiderül!)

Igen, létezik "otthoni munka csalás". Gyöngyfűzés, borítékolás, szorólapterjesztés. Az lehet mondani, hogy ez örök téma, mert megtévesztethető, becsapható emberek, és csalók szélhámosok is lesznek még egy ideig!
Már a 90-es évek elején találkoztam ezzel, de persze mindig jön egy új generáció, és mindig vannak egy tájékozatlanok, akiket meg lehet vezetni. Ők általában egyébként is rossz anyagi és valószínűleg nem túl jó IQ állapotban is vannak, vagy csak úgy általában hiszékenyek.

  • Az otthoni munka átverés receptje:
0. Munkanélküli és/vagy szorult helyzetben lévő polgár, aki szeretne az "otthon végezhető könnyű munka" előnyeit élvezni! Otthon és könnyen végezhető, és még (valamennyi) pénzt is adnak érte, tehát ez egy ideális kiegészítő tevékenység (másodállás) jellemzői, a lehetséges áldozat szemében!
1. Egy vagy több bűnöző, aki képes és hajlandó gátlástalanul megtéveszteni a megtéveszthetőket.
2. Apróhirdetési újság vagy ingyenes online apróhirdető, ahol a csaló feladhatja a hirdetését. (A hirdetési weboldalaknak nincs lehetősége előre eldönteni, hogy egy teljesen tisztességesnek látszó hirdetésről, hogy tényleg tisztességes tevékenységet takar vagy egy átverés. Ez előre nem meghatározható, nem cenzúrázható, nem moderálható!)
3. Az lehetséges áldozat számára csak egy sms szám érhető el, telefonszám nem, vagy ha mégis, akkor azon nem érhető el senki, esetleg csak kicseng. Az áldozat elküldi az sms-t az adataival, válaszban az áll (vagy már a hirdetésben is) hogy fizessen be egy közvetítő nevén lévő postafiók címre egy rózsaszín csekken egy kisebb, 1000 Ft alatti összeget, az információs csomag ellenértékekén!
4. Az áldozat kap postán egy küldeményt, és ez azonnal megteremti a bizalmat. Ez tartalmazza a otthoni munka leírásokat, a miből választani lehet. Az érdeklődő válasz, és visszaír. És lehet, hogy be is fizet egy 5000-15000 Ft -ot, valamiféle kaució vagy biztosíték címén, amit a neki elküldendő a gyöngyök, borítékok vagy szórólapok fejében kérnek.
(A lényeg, hogy folyik a levelezés, és az áldozat bizalma egyre csak növekszik, és azt hiszi, hogy egyre közelebb kerül a vágyott munkalehetőséghez, fizetéshez. Végül akár már 50 000 -100 000 Ft-is kauciót is kérhet a csaló! És van aki ezt ki is fizeti.)
5. Lehetséges, hogy próbamunkát is küld a csaló, amit vissza kell küldeni.
6. Az áldozat végül (ha eddig nem jött rá, hogy átverték) megkapja az elvégzendő feladatot, aminek a feltételei nagyon kedvezőtlenek, azaz, ha csak igen kis százalékú selejtet termel, akkor azt súlyos levonásokkal büntetik. Ez egy ügyes módszer arra, hogy az áldozat végül magában csalódva hagyjon fel az "álom" otthoni munka végzéssel, anélkül, hogy rájött volna, hogy átverték. Persze a legtöbben az első vagy a második befizetés után rájönnek, hogy átverik!

A lényeg a folyamatos bizalom növelés, annak az érzésnek a felkeltése, hogy valaki ráakadt az ideális otthoni munka lehetőségre. A csalás, az árverés a folyamatosan egyre nagyobb összegek kérésén keresztül valósul meg!

  • Két otthoni munka csalás videó:

Otthoni munka csalás

Otthoni munka árverés

És mi köze ennek a SEO (Search Engine Optimalizatior) = Kereső Marketing Szakember témához?

1000x több törvényes és tisztességes otthoni munka, otthon végezhető munka létezik. Ezek egyike a mások számára értékes szolgáltatásokat nyújtó weboldalak, például ingyenes apróhirdetés feladás lehetőséget biztosító webhelyek létrehozása!
Ezek SEO -k állltal létrehozott apróhirdető weboldalak is szenvednek, főleg attól, hogy a csalók és becsapottak az apróhirdetési oldalon keresztül névtelenül üzengetnek egymásnak mocskolódó stílusban! És a sértettek az apróhirdető webhely tulajdonosait zaklatják a különféle hirdetések törlése, tiltása, stb. miatt.
Egyesek azt állítják, hogy az apróhirdetési oldalak támogatják az otthoni munka csalást. Ez igen szűklátókörű vélemény!

Persze létezik sok féle valóban tisztességes otthonról végezhető tevékenység (nem munka, nem állás, hanem üzleti lehetőség), amely komoly bevételt hozhat. Ilyen például a mások számára végzett keresőoptimalizálás is, vagy akár a különféle online MLM üzletek!

Sajnos néhány bűnöző rossz hírbe hozza csalás és átverés módszerével az egyre fejlődő távmunka és otthoni munka szektort, és az ezen a területen dolgozó tisztességes vállalkozókat!

.

Nincsenek megjegyzések:

Twitter / HuPont.hu - Ingyen Honlap - Weboldalszerkesztő -

Csak Banner

Szuper Jó (angol nyelvű) Webtárhely


Programozó Állás

Látogatottságnövelés



SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás

SEO OKOSSÁGOK MAGYARUL