Ügyesebb SEO? Nagyobb látogatottság? Több eredmény?

Segíts másoknak! Javasoljon Ön is hasznos SEO információt és segédeszközt! :D

.

APROgRAMOZO.NET - Programozó Vagy?

2007. december 13., csütörtök

Magyar PayPay Regisztráció Ismertető

Döbbenetes következtetésre jutottam! Óriási az igény a magyarnyelvű paypal regisztrációs ismertetőre! Egyre több házi készítésű magyarnyelvű ismertető születik. Érdemes ezt megnézni a google-on is: Magyar PayPal Regisztráció

Az internet és az internetes értékesítés , és az online üzleti lehetőségek sokkal gyorsabban válnak ismerté és elfogadottá, mint az angol nyelv ismerete! Remélhetőleg magyarul is elérhető lesz a Paypal.com, erre utal az is, hogy a paypal.hu már a Paypal cég tulajdonában van!

Annyira alapvetővé kezd már válni az internetes fizetés, vásárlás és az, hogy magánemberek és cégek pénz, átutalást szeretnének kapni, hogy nem is igazán értem, hogy miért nem érhető még a paypal magyarul!

A cégek részéről is egyre többen nyitnak kereskedői számlát a PayPal.com oldalon, hogy gyorsan és egyszerűen kaphassák meg a vásárlás ellenértékét! A PayPay hihetetlenül gyorsan átutalja , illetve továbbadja a vásárló paypal számlájáról vagy bankkártyás fizetés esetén a bankszámlájáról megkapott összeget! És ezért csak minimális kezelési költséget számol fel!

Milliók, sőt tízmilliók használják már közel egy évtizede a Paypal.COM szolgáltatásait! Bátran bízhat benne! Én magas is használom fizetésre és átutalás fogadásra is!

Itt egy információs oldal, ami magyarul mutatja, meg, hogy miként lehetséges a magyar paypal regisztráció: Paypal regiszrtáció és fizetés magyarul.

Cégek, kereskedők számára itt az angol nyelvű paypay regisztréció.

Ez ide kattintva is elérhet:
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

A banner szövege, szabad fordításban: "Válj képessé hitelkártya elfogadásra percek alatt!

Nagy segítségemre volt Paypal ügyekben az FFI (Fuel Freedom International) egy kiemelkedő szakembere. Az weboldala itt érhető el: Üzemanyag Megtakarítás

.

Nincsenek megjegyzések:

Twitter / HuPont.hu - Ingyen Honlap - Weboldalszerkesztő -

Csak Banner

Szuper Jó (angol nyelvű) Webtárhely


Programozó Állás

Látogatottságnövelés



SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás

SEO OKOSSÁGOK MAGYARUL