Ügyesebb SEO? Nagyobb látogatottság? Több eredmény?

Segíts másoknak! Javasoljon Ön is hasznos SEO információt és segédeszközt! :D

.

APROgRAMOZO.NET - Programozó Vagy?

2008. január 14., hétfő

Ma megjelent a Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre c. könyv!

Végre megjelent a seotools.hu könyve a Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre című ebook (ekönyv)!

Már hónapok elég régen elindult a seotools.hu (seo eszközök), és rajta egy ingyenes hírlevél feliratkozás, illetve egy ötrészes ingyenes tanfolyam, amely bevezet a keresőoptimalizálás rejtelmeibe. Érdemes feliratkozni akkor is, ha már keresőoptimalizálási szakértő vagy, csak hogy lásd miként működik egy profi SEO. }}} www.seotools.hu/ingyentanfolyam

A könyv, akarom mondani a szerzője elég alapos, azaz az alapoktól kezdve mutatja meg a keresőoptimalizálás lényegét, és lépésről lépésre vezet el bonyolultabb, de fontos adatok megértéséhez!

De mi értelme van a keresőoptimalizálás alkalmazásának, és egyáltalán mi a keresőoptimalizálás?

A lényeg itt van: A Keresőoptimalizálás Lényege c. cikkben, amit a keresőoptimalizálás.blogspot.com blogban található.

Természetesen senki sem érdekelne a keresőoptimalizálás, ha jól alkalmazva nem hozna több eredményt, azaz több közvetve vagy közvetlenül több bevételt. Ha Önnek vagy vállalkozásának azért van weboldala, hogy ezzel több pénzt keressen, akkor ennek egyik alapvető eszköze keresőoptimalizálás!

Bár ez a blog, nem a teljesen kezdő SEO (Keresőoptimalizálási Szakember) számára íródik, mégis itt van egy kezdők számára szóló fontos adat:

Amikor, az Ön weboldalát (és nem a konkurenciájáét) találják meg a lehetséges ügyfelek a google és más keresőkben előrébb, sőt az elsők között, akkor Ön új ügyfeleket találhat, eladás generálhat az interneten keresztül! Aki ismeri ezt a módszert (keresőoptimalizálás), az maga is, komolyabb ráfordítás nélkül képes megnövelni a bevételét, forgalmát! Ezért ajánlom Önnek a Kungl István Keresőoptimalizálás Lépésről Lépésre c. könyvét!

Ez a cikk, egy kicsit reklámszagú (ugye?), de az nem jelenti, hogy nem lenne hasznos azok számára, akik növelni szeretnék a weboldalunk eredményességét!

.

Nincsenek megjegyzések:

Twitter / HuPont.hu - Ingyen Honlap - Weboldalszerkesztő -

Csak Banner

Szuper Jó (angol nyelvű) Webtárhely


Programozó Állás

Látogatottságnövelés



SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás

SEO OKOSSÁGOK MAGYARUL