Ügyesebb SEO? Nagyobb látogatottság? Több eredmény?

Segíts másoknak! Javasoljon Ön is hasznos SEO információt és segédeszközt! :D

.

APROgRAMOZO.NET - Programozó Vagy?

2007. november 30., péntek

Látogatottság Növelés

A látogatottság növelés annyira általános téma, hogy oldalak ezreit lehetne erről írni, és írnak is mások erről eleget. Röviden a lényeg:

  • Mi az a látogatottság növelés?

Egy adott weblap (egy oldal) illetve egy website (webhely) látogató számának megnövelése. Azaz egy időszakon belül vagy általában mennyien látogatják az adott helyet, és hogy ez mennyivel növekszik!

A látogatottság nem más az interneten, mint ha az utcán szórólapot vagy ismertető kiadványt osztogatna valaki! Amikor válogatás nélkül mindenkinek osztogatnak egy szórólapot, akkor az olvasók többsége rápillant a kiadványra és olvasás, illetve alaposabb átnézés, tanulmányozás nélkül megszabadul tőle!

A látogatottság egy mennyiségi tényező, mivel sokan kaphatnak szórólapot, de valójában az csak keveseket érdekel! A szórólap elfogadása nem más mint a "vajon mi lehet azon amit osztogat" érdeklődés, és nem az "érdekel ez az ajánlat" érdeklődése! A céltalan látogatottság növelés értelmetlen. Csak azért, mert többen néznek rá egy weblapra nem jelent azt, hogy a weblap illetve annak tulajdonosai el is érik a céljukat!

Nem az a lényeg, hogy mennyien látogatják a weblapot, hanem az, hogy hányan teszik meg azt, amit a weblap kér, illetve kínál. Mit kérhet, mit kínálhat egy weblap? Például ezt: Partnerprogram

A lényeg a megfelelő látogatók számának növelése, nem csak úgy általában a látogatottság növelés! A célzott látogatottságnövelés a megoldás.
Itt egy példa: Látogatottság növelés kereső optimalizálás segítségével!

Persze, nem csak keresőoptimalizálás segítségével lehet egyre több megfelelő látogatót teremteni! De erről majd máskor...

.

Nincsenek megjegyzések:

Twitter / HuPont.hu - Ingyen Honlap - Weboldalszerkesztő -

Csak Banner

Szuper Jó (angol nyelvű) Webtárhely


Programozó Állás

Látogatottságnövelés



SMO - Közösségi Marketing Optimalizálás

SEO OKOSSÁGOK MAGYARUL